Ne demek?

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina muhtevai veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Mesela önüne cepheıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve şifahane kadar” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan girmek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan münteşir kullanılır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın kapıları, yangın güvenliği kucakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müntesip pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Hassaten, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine müsait yangın kapısı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

 Bir örgüda yahut katlarında bulunan her kullanıcı Yangın Kapısı bâtınin, sair kullanıcıların kullanımında olan odalardan veya mekânlardan yazılmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara elden ulaşım esenlanması gerekir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Bu baplar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyartıyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört dörtlük geriları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel Yangın Çıkış Kapısı üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page